Winnaars Handboog awards 2020 zijn bekend

Winnaars Handboog awards 2020 zijn bekend

Doele Willem III Vereniging van het jaar

Zaterdag 23 januari kreeg onze voorzitter een telefoontje van de NHB. Of wij over een uurtje aanwezig konden zijn op de Doel. Natuurlijk hadden we wel een vermoeden……

Tijdens deze lastige tijden hebben wij ons samen ingezet om te zorgen dat wij onze sport konden blijven uitoefenen. We hebben ook andere verenigingen uitgenodigd om gebruik te maken van ons buitenterrein.

Van de drie genomineerden uit tweehonderd-en-twintig aangesloten verenigingen behaalden wij de meeste stemmen.

Uit handen van bondsdirecteur Arnoud Strijbis nam Freddy van den Hoogen de award in ontvangst. Net als wij was Freddy zichtbaar trots. “Dit is een bekroning voor hoe we bezig zijn”, reageerde hij.

Bedankt aan de stemmers. We hebben allemaal nog steeds aandacht voor de vereniging, ook al zien we elkaar nu nauwelijks.

Bijna 1000 stemmen zijn uitgebracht voor de diverse categorieën. Handboogsport Nederland bericht daarover via hun site. Verder lezen op de site van de NHB: Handboog awards 2020: de winnaars zijn bekend!

Het Brabants Dagblad publiceerde ook een artikel waarvan hier de link: Doele Willem III uit Boekel handboogvereniging van het jaar.

Het filmpje van de uitreiking op zaterdag 22 januari!