Een Gezellige Nieuwjaarsverschieting

Schietwand kerstballen

Met de Feestdagen precies in het weekend hielden we onze Kerstverschieting net ná de jaarwisseling op dinsdagavond 3 januari.

“Daarom allereerst De beste wensen en een sportief 2023”

Bij binnenkomst troffen we een schietwand aan, vol met kerstballen. Die middag hadden Joop en Tom alles opgetuigd.

Voorbereiden schietwand Voorbereiden schietwand gereed

Na drie jaar was de Doel tijdens de feestdagen ook weer versierd. Gerard had kerstverlichting opgehangen en een kerstboom gezet. Eerst zonder piek maar inmiddels mét.

 

Kerstboom zonder piek Piek Kerstboom

Allereerst heeft de jeugd geprobeerd zoveel mogelijk kerstballenschade aan te richten. Vanaf half acht namen de volwassenen dat graag over. Na een kort inschieten nam de voorzitter het woord voor het officiële moment van het begin van het nieuwe sportjaar bij Doele Willem III.

Tom Tielemans had de beste wensen voor allen. Tom was blij met het grote aantal aanwezige leden en betrokkenen. Hij hoopt dat iedereen ook actief blijft als vrijwilliger bij de activiteiten en evenementen.
“Het dak gaat er af.” We begonnen eind 2022 al af te tellen naar het moment dat de aannemer tijd heeft om letterlijk het dak er af te halen en te vervangen door een nieuw. Komende maanden zal dat gaan gebeuren.

De voorzitter heeft kort en goed gesproken. Daarop proosten we gezamenlijk met een rondje van de Doel!

Bij de NHB vind je al diverse actuele berichten op de nieuwspagina sinds de jaarwisseling.
Kijk in het bijzonder naar het bericht over verduurzaming. Tom vindt het een eer dat de bond ons met name noemt als het gaat om actief bezig zijn met verduurzamen.

Na het officiële gedeelte gingen we met z’n allen verder wie de meeste kerstballen kon raken. Geen competitie of grote prijzen te winnen…, maar gewoon lekker kerstballen kapot schieten!
Er werd gezegd dat veel schutters de kerstbal wel raken waar dat op blazoen niet lukt.

Kerstballen schieten Kerstbal geraakt

De volgende dag tegen de middag was alles weer keurig opgeruimd door Peter.

The day after: The day after

Wil je ons helpen met een donatie