EVM op 26 en 27 augustus 2023

EVM 2020 Dag 1 G Buitenhuis 8764

Update

Op zaterdag en zondag 26 en 27 augustus werd weer de jaarlijkse Erwin Verstegen Memorial verschoten. Ondanks de regenvoorspelling werd het zaterdag een aangename dag.

Er hebben zich op zaterdag 50 handboogschutters gemeld: 5 jeugdleden, 25 Recurve, 1 Barebow en 18 Compound schutters. Aanmelden kon beide dagen vanaf 08:00 uur; aanvang schieten om 09:00.

Aan het einde van de dag was de prijsuitreiking. De uitslagen vind je verderop in dit bericht. Voor de jeugdleden was er chips en een beker. De volwassenen ontvingen geldprijzen. Daarna was er een smakelijke barbecue.

Zondag deden in totaal 36 handboogschutters mee: 2 Jeugdleden, 14 Recurve, 1 Barebow en 20 Compound schutters.

Jammer genoeg waren de weergoden ons niet gunstig gezind op zondag. Bij aanvang van de derde ronde om ongeveer half twee kwam de regen met bakken naar beneden, vergezeld van onweer. De scheidsrechters besloten samen met de wedstrijdleider en onze voorzitter om de wedstrijd te staken. Jammer maar we willen niet riskeren dat er ongelukken gebeuren. De sporters waren het wel eens met dit besluit.

Tot slot van het evenement de uitslagen en de prijsuitreiking. De jeugdwinnaar van zondag overhandigde heel sportief de beker aan zijn medesporter.

Ook dit jaar werden de prijzen aan de Recurve schutters uitgereikt door moeder en zus van Erwin Verstegen. De winnaar van zaterdag, Senna Roos haalde de hoogste score met 1327 punten. Gefeliciteerd.

Op zondag kwam onverwacht Mario van Dinther poolshoogte nemen of er nog mensen aanwezig waren die vroeger samen schoten met Erwin Verstegen. Hier een link naar het Facebook bericht en het BLOKTV2330008_Bloknieuws waarin onze voorzitter Tom Tielemans uitlegt wat de EVM betekent voor ons.

Zaterdag 26 augustus uitslag Jeugd

Zaterdag 26 augustus uitslag Recurve en Barebow

Zaterdag 26 augustus uitslag Compound

Zondag 27 augustus uitslag Jeugd

Zondag 27 augustus uitslag Recurve en Barebow

Zondag 27 augustus uitslag Compound

Wil je ons helpen met een donatie