Mooie resultaten tijdens Bondskampioenschappen Indoor 2022

Medaille BK 18 maart

Het derde weekend van maart 2022 stond in het teken van de individuele Bondskampioenschappen Indoor 2022. Normaal gesproken gaat hier de Rayonkampioenschappen aan vooraf, maar door de toen geldende corona maatregelen moesten de rayonkampioenschappen geannuleerd worden. Namens Doele Willem III hebben verschillende schutters deelgenomen aan het Bondskampioenschap, waarvan er drie een medaille mee terug hebben genomen naar Boekel.

Nikki eerste BK 18 maart

Nikki Jilesen is helemaal naar Amersfoort gereden om, na een redelijke voorronde, uiteindelijk als bondskampioen te eindigen in de 2de klasse Recurve. Mooi detail; Nikki heeft daar de heren verslagen.

Wouter derde BK 18 maart

Wouter Vogels mocht zich in Berkel-Enschot melden voor de Compound 1ste klasse. Na in de voorronde 286 en 294 te hebben geschoten mocht hij het kampioenschap afsluiten met een bronzen medaille na eliminatierondes.

Wendy derde BK 18 maart

Wendy van der Zanden is, tussen de selectiemomenten voor de selectieprocedure Recurve Outdoor 2022 door, naar Ulvenhout gereden voor 1ste klasse Recurve. Zoals ze zelf schreef, is ze na een lastige dag toch als derde geƫindigd. Ook Wendy heeft het voornamelijk op moeten nemen tegen de heren.

Namens Doele Willem III van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

Wil je ons helpen met een donatie