EVM niet alleen een A Status wedstrijd

Ber EVM niet alleen A status

De Erwin Verstegen Memorial (EVM) is in 2021 voor de 26ste keer georganiseerd. Het is in de regel een A status wedstrijd die geschoten wordt volgens het 1440 ronde (FITA) reglement van World Archery. Een 1440 ronde zoals opgenomen in het World Archery reglement is niet voor iedereen haalbaar. Je moet best wel goed getraind zijn om het aantal pijlen en afstanden te kunnen schieten en niet iedereen heeft hiervoor het juiste materiaal.

Doele Willem III wil graag van de Erwin Verstegen Memorial een wedstrijd maken waar iedereen aan mee kan doen. De afgelopen jaren is hier al mee geëxperimenteerd. Zo hebben er de afgelopen edities schutters meegedaan op andere afstanden en/of met andere bogen dan het WA reglement toelaat. Het belangrijkste voor Doele Willem III is dat iedereen een leuke en gezellige dag of weekend heeft.

Doele Willem III wil graag nu al laten weten dat de EVM 2022 zal gaan bestaan uit een A-status 1440 ronde volgens het reglement van World Archery én uit een wedstrijd waar iedere schutter jong of oud, beginner of gevorderde in overleg met de EVM-organisatie de afstanden en het aantal pijlen kan schieten die voor deze schutter haalbaar zijn.

Wil je ons helpen met een donatie