Heb jij ook een Olympische droom

Olympische droom

Ook Steve Wijler en Gabriela Schloesser hebben gedroomd van de Olympische spelen. Hun droom werd werkelijkheid tijdens de Olympische spelen in Tokyo. In hun gouden finale mixed team hebben zij zilver gewonnen. Naast Steve en Gabriela hebben ook Sjef van den Berg en Gijs Broeksma Nederland vertegenwoordigd in Tokyo. Steve, Sjef en Gijs hebben helaas hun bronzen finale verloren en hebben hun Olympische spelen afgesloten met een 4de plaats. Heel Nederland kon, met dank aan de NOS, thuis meegenieten van onze mooie sport en de prestaties van Gabriela, Steve, Sjef en Gijs.

Misschien hebben de prestaties en de beelden van onze handboogsporters je interesse gewekt. Je bent van harte welkom bij Doele Willem III om binnen te lopen tijdens de trainingen voor meer informatie of een eerste ervaring onder de boog.

Op dinsdag- en donderdagavond zijn wij aanwezig op Doelendonk, Waterval 8, in Boekel. Van 18:30 tot 19:30 zijn de trainingen voor de jeugdschutters (tot en met 18 jaar) en voor nieuwelingen. Op die tijden is er altijd een trainer aanwezig. Van 19:30 tot ongeveer 22:30 is er gelegenheid tot trainen voor gevorderde schutters. Er is dan niet altijd een trainer aanwezig maar meestal zijn er sporters aanwezig die je kunnen helpen.

Voor meer informatie: info@doelewillem3.nl

Foto: Handboogsport Nederland

Wil je ons helpen met een donatie