Bestuursvergadering 12 augustus 2021

Voorzittershamer

Op donderdag 12 augustus kwam het verenigingsbestuur bij elkaar voor een reguliere bestuursvergadering.

Mededelingen

De eHerkenning voor het bestuur van onze vereniging is verwerkt. Dit is een digitale handtekening die nodig is om een Verklaring Omtrent Gedrag (zie hier) aan te vragen. Als je meer over eHerkenning wilt weten?

Afgelopen periode hebben we enkele nieuwe leden ingeschreven. Enkele leden hebben opgezegd.

World Archery kennen alleen recurve en compound maar ook sporters met andere bogen willen graag een 1440 ronde schieten. Er is dit jaar onderscheid gemaakt tussen het World Archery reglement en concept Nationale Bepalingen. Uiteindelijk is het de bedoeling om het concept om te zetten naar Nationale Bepalingen zodat er ook Nederlandse records kunnen worden geschoten.

Taakverdeling bestuur

De taakverdeling vanwege het toetreden van Sander van de Laar is nog niet bepaald. Theo kan nog niet deelnemen aan de vergadering. Sander wil nog overleggen.

Sponsoring sporttenue

De contacten met de sponsoren worden onderhouden volgens afspraak. Na hun vakanties zullen we de verdere details bespreken met Brans Belettering en Alex Ulijn Tuinaanleg.

Gebouw en onderhoud

Er moet iets gebeuren ten aanzien van onderhoud aan het gebouw. Met enkele bestuursleden gaan we samen een onderhoudsplan maken.
We gaan onderzoeken of de overheid energiezuinige maatregelen voor kan stellen. In ons netwerk vragen we ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in energie besparen.

Voorstellen en idee├źn zijn natuurlijk welkom.

Activiteiten

Gelukkig kunnen we de EVM door laten gaan. We roepen onze leden op om ook aan te melden en deel te nemen.

Zoals het er nu naar uitziet kan het Koningschieten doorgaan.

De nachtverschieting is nog een vraagteken.
Misschien kunnen we in oktober of november nog wel een veldwedstrijd organiseren.

Wij vergaderen weer op 21 september

Wil je ons helpen met een donatie