Indoor Lowlands Archery Series – stage 2

Op zondag 6 november, een regenachtige dag, werd bij ons Stage 2 van de Lowlands Indoor Series verschoten. Aanvang wedstrijd 10.00 uur en einde om ongeveer 17.00 uur.
Hier kwamen veel schutters uit het hele land naartoe waardoor het een gezellige drukte was op onze Doel.

Bij de compound heren en dames was er een felle strijd. Hierbij ging de bronzen finale tussen Stef Willems en Koen Verburg. Het ging gelijk op tussen de compounders waardoor er een shootoff geschoten moest worden. Deze werd gewonnen door Stef waardoor hij de bronzen medaille won.
De gouden finale ging tussen JP Everaers en Dirk Rensmann. Hierbij won JP met een punt verschil en mocht hij de gouden plak mee naar huis nemen.

Bij de recurve dames ging de strijd tussen de bronzen medaille tussen Fleur van de Ven en Ilona Hollander. Hierbij kwam Fleur als winnaar uit de strijd. In de gouden finale streken Wendy van der Zanden en Laura van der Winkel tegen elkaar. Hierbij won Laura en mocht zij de gouden medaille in ontvangst nemen.

Ook bij de recurve heren was het een spannende strijd. Hierbij streden Gijs Broeksma en Kay van Laarhoven om de bronzen medaille. Hier won Gijs brons. In de gouden finale ging de strijd tussen Steve Wijler en Willem Bakker. Na een spannende strijd kwam Steve als winnaar uit de strijd.

 Op de website van ianseo vind je alle uitslagen. Kies daarvoor deze link.

Bijdrage van Nikki Jilesen.

Wil je ons helpen met een donatie