Rabo Clubsupport 2022 voor verduurzaming van ons Doelendonk

Berichtkop Rabo Clubsupport 2022

Iedereen bedankt voor het stemmen op onze vereniging!

 Als handboogvereniging zijn wij trots op ons clubgebouw. Sinds 1992 zijn wij gevestigd in de huidige accommodatie aan de Waterval 8. Met 12 binnen banen en een mooi, ruim veld kan onze vereniging zomer en winter onderdak bieden aan haar leden als trainingsaccommodatie maar ook regionale en landelijke A-status wedstrijden organiseren.

Doele Willem III is een vereniging voor iedereen. Jong en oud is welkom bij ons en door onze contributie laag te houden, proberen we dit zo te houden. Een gebouw heeft onderhoud nodig, en onderhoud kost geld. Als geprivatiseerde vereniging hebben we de gemeente gevraagd om ons te helpen de kosten te dragen vanuit het vervangingsbeleid.

In het kader van verduurzaming gaan we ons asbest dak vervangen door geïsoleerde platen. Aangezien het voor het gebruik van de binnenschietbanen belangrijk is om goed licht te hebben, wordt de verlichting veel gebruikt. Zowel tijdens het trainen als de binnenwedstrijden is het gebruik van de lampen essentieel. Daarom willen we de verlichting boven de schietlijnen en bij de doelen vervangen door LED-verlichting.
Om onze voetafdruk nog verder te verkleinen en bij te dragen aan de regionale energieopgave willen we zonnepanelen op het dak leggen.

Doelendonk verduurzamenAangezien er nog geen verduurzamingsbeleid ligt, wordt waarschijnlijk de vervanging van onze bestaande binnenverlichting voor LED-verlichting hierin niet toegewezen.

Als u lid bent van de Rabobank kan u ons via Rabo Clubsupport helpen met deze plannen.

Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer we kunnen verduurzamen.
Beter voor onze leden, beter voor onze club maar zeker ook beter voor het milieu.

Stemmen kan met de Rabobank app en telebankieren vanaf maandag 5 september tot en met dinsdag 27 september.

De poster voor 2022

Wil je ons helpen met een donatie