Pasen 2021

Pasen 2021

De eerste drie maanden van 2021 zitten er al weer op. Rond Kerst en nieuw hoopten we dat we corona bijna bedwongen hadden. We dachten, nog een paar maanden afzien en het oude leventje met handboogschieten kan weer worden opgepakt. Die maanden zitten er nu helaas alweer op en noodgedwongen zal het nog wat langer duren.
We hebben nu ook onze binnen-buiten moeten afgelasten, maar corona krijgt ons er niet onder! De onzichtbare vijand is lastig te verslaan maar wij zullen uiteindelijk gaan winnen.

De dagen worden langer en de klok is verzet. Zomertijd. Het is weer tijd om met elkaar buiten te schieten. Meteen na het opbouwen van het buitenterrein volgde afgelopen dinsdag een trainingsavond met mooi weer. Het is heel fijn om elkaar weer te zien en om weer samen te kunnen trainen.

De afgelopen maanden is er ook veel gebeurd. Van een aantal leden weten we dat ze ziek zijn geweest. Andere zijn nog herstellende of bezig met hun behandeling. Hierbij willen we ook even stilstaan ondanks dat we dit niet op de Doel met elkaar kunnen delen.

Daarom wensen wij alle zieken sterkte en een spoedig herstel toe en iedereen een vrolijk passen. Hopelijk zien we elkaar allemaal snel terug op Doelendonk.

Het bestuur.

Wil je ons helpen met een donatie